• Skrevet af: EmielLouis & Bedunananas

EmielLouis & Bedunananas' Historie

Som så mange andre har vi også skabt bånd på Crafters.dk, men da vi først så hinandens brugernavne på serveren havde vi dog alligevel ikke regnet med at det skulle være os to der i fremtiden ville komme til at planlægge vores fælles bryllup.

Tilbage i begyndelsen 2017 kom Betina til at acceptere Emiels tilbud om at blive NK - til DK_BENCKOs store fortrydelse, da han ellers lige havde fået æren. Rygtet siger at Emiel stadig skylder Bencko en 20’er.
Netkærester for sjov på serveren blev hurtigt til snart-kærester på Discord, og da vi mødtes første gang efter et par måneder blev vi bekræftet i at vi er et super godt match.
Citat Emiel: “Det er som at lave et flyvespark ind i en sok der bare passer perfekt”

Selvom det efterhånden er længe siden at nogle af os har været aktive på Crafters.dk, så er der ingen tvivl om at serveren har været en stor del af begge vores liv, og vi sætter pris på alle de minder vi har fra serveren - både sammen og hver for sig.
Måske en dag vender vi tilbage og bygger noget stort, episk og måske en smule pladderromantisk, men indtil da vil vi ønske Crafters.dk et stort tillykke med de 10 år; lad der blive mange flere.


Mvh EmielLouis & Bedunananas