Crafters 10 år 🎉

17/9 - 2020

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Om

Crafters.dk som community og Minecraftserver blev startet d. 17. september 2010 kl. 16:34 af xcanner i en tråd på Daily Rush omhandlende det nye indiespil Minecraft.


It's all about the community


Crafters.dk startede ligesom andre minecraft servere i sommeren 2010 med et noget ustabilt alpha setup. Der kom dog hurtigt styr på det hele med et regelsæt, et rangsystem og noget staff.

Siden har har Minecraft udviklet sig i alle mulige retninger, med mods, minigames og alverdens plugins, men Crafters er forblevet som det var dengang.

Det eneste der virkeligt har udviklet sig på Crafters er vores Community. Fra at være en samling gamere der kom fra Daily Rush som alle ”kendte” hinanden, er vi blevet til et sammenkog af spillere fra alle dele af landet og i alle aldersgrupper, som både mødes på og udenfor serveren, både i andre spil og i virkeligheden.

Spillernes egne historier.

I løbet af 10 år har Crafters været besøgt af mange spillere. Nogle af disse spillede på serveren længe, andre kun i kort tid. Kun enkelte af de første spillere er stadig aktive på serveren.

Vi har bedt et udpluk af spillere på Crafters, nye som gamle, at skrive om et minde fra deres tid på serveren
Du kan læse deres historier her.

FedderJr's historie - Den lille bi

Det skete i december 2012 at en lille bi, besluttede at købe sig en Minecraft konto. Indtil da havde den lille bi kun spillet det på nettet, og havde haft det vældig sjovt med det. Den lille bi tog far-bi i hånden og fik købt sig en Minecraft konto, så han kunne begynde at spille noget mere. Den første verden blev startet op og den lille bi...

Læs mere

EmielLouis & Bedunananas' Historie

Som så mange andre har vi også skabt bånd på Crafters.dk, men da vi først så hinandens brugernavne på serveren havde vi dog alligevel ikke regnet med at det skulle være os to der i fremtiden ville komme til at planlægge vores fælles bryllup.

Læs mere

livsis' historie

Hvorvidt man kan kalde mig en OG, er jeg usikker på, men jeg loggede da på for første gang allerede helt tilbage i 2013... Siden da er der sket meget. Både for mig men også for Crafters og også for mig på Crafters.

Læs mere

CasperSK's Historie

Men en aften tog jeg en dyb indånding og loggede på det her mumble, voice chat, jo jo. På tidspunktet var jeg selv i gang med at modernisere min hule. Og da jeg logger ind på mumble, ser jeg et rum hvor der sidder blandt andet neovo1999 og FedeAnderzen, jeg smutter ind i det og får da lige hidset mig op til at få sagt godaften.

Læs mere

Kyllingemanden's historie

Da jeg startede havde jeg ikke regnet med det store fællesskab, jeg troede bare det var en hvilken som helst anden SMP, men der tog jeg fejl. Det er verdens største fællesskab vi har inde på Crafters, og jeg er stolt af at være en del af det. Jeg startede dog min historie inde på Crafters lidt skidt, da jeg valgte at lave lidt "løjer".

Læs mere

Schreiber_'s Historie

Skulle finde et sted at spille og endte her på Crafters. Indbydende staff tog mod mig og gav mig en test og jeg blev lukket ud i den store MC verden - det er nu 6 år siden og konen og begge børn er nu også en del af Crafters.

Læs mere

Se alle indsendte historier.

Gæstebog

Her kan du læse hilsner og lykønskninger skrevet af andre Craftere og besøgende på siden.
Ønsker du selv at sende en hilsen kan du gøre det nedenfor.


Se alle indlæg

Skriv I Gæstebogen

Send en hilsen.

- en hilsen til Crafters, eller måske har du en spiller i tankerne?

Når din hilsen er blevet godkendt, vises den på siden.

Loading
Fejl!
Din besked er sendt