Crafters 10 år 🎉

17/9 - 2020

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Om

Crafters.dk som community og Minecraftserver blev startet d. 17. september 2010 kl. 16:34 af xcanner i en tråd på Daily Rush omhandlende det nye indiespil Minecraft.


It's all about the community


Crafters.dk startede ligesom andre minecraft servere i sommeren 2010 med et noget ustabilt alpha setup. Der kom dog hurtigt styr på det hele med et regelsæt, et rangsystem og noget staff.

Siden har har Minecraft udviklet sig i alle mulige retninger, med mods, minigames og alverdens plugins, men Crafters er forblevet som det var dengang.

Det eneste der virkeligt har udviklet sig på Crafters er vores Community. Fra at være en samling gamere der kom fra Daily Rush som alle ”kendte” hinanden, er vi blevet til et sammenkog af spillere fra alle dele af landet og i alle aldersgrupper, som både mødes på og udenfor serveren, både i andre spil og i virkeligheden.

Statistik

Aktiviteten på Crafters har gennem årene varieret meget.
Der har været uger hvor nærmest ingen har spillet og uger hvor vi har ramt 50+ spillere flere gange.
Den svingende aktivitet til trods er der alligevel blevet lavet meget på serveren, se blot på disse stats:

32,716

Unikke Spillere

268,115,889

Blokke Minet

123,919,938

Blokke Placeret

8,423,075

Chat linjer

9,840,261

PvE Kills

94,646

PvP Kills

59 år, 6 måneder, 17 dage, 19 timer, 30 minutter og 24 sekunder

Spillernes samlede online tid

Spillernes egne historier.

I løbet af 10 år har Crafters været besøgt af mange spillere. Nogle af disse spillede på serveren længe, andre kun i kort tid. Kun enkelte af de første spillere er stadig aktive på serveren.

Vi har bedt et udpluk af spillere på Crafters, nye som gamle, at skrive om et minde fra deres tid på serveren
Du kan læse deres historier her.

Fede's historie

Jeg husker det ganske tydeligt, det har været engang i sommeren 2012, Sky City var vokset sig meget stor efterhånden, og selvom vi startede ud i en ødemark, så var vi efterhånden ved at være lukket inde på alle sider af naboer og dermed kunne vi ikke rigtig bygge mere på byen.

Læs mere

FedderJr's historie - Den lille bi

Det skete i december 2012 at en lille bi, besluttede at købe sig en Minecraft konto. Indtil da havde den lille bi kun spillet det på nettet, og havde haft det vældig sjovt med det. Den lille bi tog far-bi i hånden og fik købt sig en Minecraft konto, så han kunne begynde at spille noget mere. Den første verden blev startet op og den lille bi...

Læs mere

Wufei's Historie

Hvad var ikke mere passende end at bygge en af de mest notoriske bygninger fra World of Warcraft universet end selveste Goldshire Inn. Byggeriet tog fat og inden længe stod Goldshire Inn i alt sin pragt med de kreative evner som man nu formåede dengang. Som fejring og afslutning på byggeriet skulle der selvfølgelig tændes op i den store pejs....

Læs mere

Kyllingemanden's historie

Da jeg startede havde jeg ikke regnet med det store fællesskab, jeg troede bare det var en hvilken som helst anden SMP, men der tog jeg fejl. Det er verdens største fællesskab vi har inde på Crafters, og jeg er stolt af at være en del af det. Jeg startede dog min historie inde på Crafters lidt skidt, da jeg valgte at lave lidt "løjer".

Læs mere

Pars's Historie

Det er sensommer / start efterår i 2010. Jeg har luret på Minecraft i en lille måneds tid via Minecraft-tråden på Daily Rush. Der er en weekend hvor spillet er gratis og jeg har lige set denne video med en gut som brænder hele sit hus ned. Jeg er på SU men vælger at bløde 75 kr for Minecraft Alpha. Det bliver startskuddet på 10 år med Crafters.dk.

Læs mere

EmielLouis & Bedunananas' Historie

Som så mange andre har vi også skabt bånd på Crafters.dk, men da vi først så hinandens brugernavne på serveren havde vi dog alligevel ikke regnet med at det skulle være os to der i fremtiden ville komme til at planlægge vores fælles bryllup.

Læs mere

Se alle indsendte historier.

Gæstebog

Her kan du læse hilsner og lykønskninger skrevet af andre Craftere og besøgende på siden.
Ønsker du selv at sende en hilsen kan du gøre det nedenfor.


Se alle indlæg

Skriv I Gæstebogen

Send en hilsen.

- en hilsen til Crafters, eller måske har du en spiller i tankerne?

Når din hilsen er blevet godkendt, vises den på siden.

Loading
Fejl!
Din besked er sendt