• Skrevet af: Mikk3lG

Mikk3lG's historie

Den 17 Oktober 2012, den dag husker jeg svagt, men kan nu huske det var den dag jeg blev Crafter.
Den gang skulle man skrive en lang ansøgning. Udover det blev man testet i reglerne før man blev promoted.
Jeg husker stadig at jeg blev interviewet af ninjastick. Efter jeg havde klaret testen kom der et ekstra spørgsmål "Hvad hedder den hurtigste lego professor-ternings robot?"
Jeg svarede forkert og var bange for at jeg havde dumpet testen, men fandt jo ud af at det bare var et spørgsmål for sjov.
Den gang var jeg 11, nu fylder jeg 19 imorgen.
Som tiden nu flyver, syntes ikke det kan passe at jeg snart har været crafter i 8 år.

Crafters har jo været en stor del af min barndom. Igennem min tid i Minecraft har jeg spillet på mange servere, men er hurtigt gået død i dem. Jeg er altid faldet tilbage til Crafters.
Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg har haft mange perioder hvor jeg ikke har spillet på Crafters, (eller Minecraft i det hele taget), men er hver gang kommet til at tænke tilbage på alle de gode timer, jeg har brugt her.

Igennem mine snart 8 år på Crafters, har jeg formået mange ting.
Jeg kan stadig finde mit første byggeri som lå i spawn på Senex (en lille butik som aldrig har solgt noget), til min by Randoom City.

På Senex lykkedes det mig aldrig rigtig at komme nogen vegne, jeg har stadig kun 2 diamanter i mit lager og armor blandet af de materialer jeg lige havde til at ligge. Men jeg elsker stadig at gå tilbage og se hvordan jeg har udviklet mig, og hvordan serveren har ændret sig.
Jeg var meget imod Novus i starten, da jeg syntes det var træls at skulle starte forfra. Men Novus har vokset meget på mig gennem tiden, til at det nu er der jeg har gang i mine allerstørste projekter, bedre kendt som Crafters Vortex.
Her bygger jeg projekter som jeg ikke gad bygge i singleplayer, men som jeg nyder at bygge på Crafters.
Jeg har flere dage hvor jeg bare flyver rundt og skriver med de andre på serveren, fordi det kan man faktisk i vores community.
Det har også gjort at jeg har fået skabt gode venskaber med de andre på serveren, så gode at jeg har mødt flere i virkeligheden.

Alle de gode oplevelser jeg har på crafters, gjorde også at jeg gerne ville give lidt tilbage til communitiet.
Jeg sad til 9 års fødselsdagen og snakkede med Toeffe og Relgus, om jeg burde sende en temp-moderator ansøgning. Det gjorde jeg samme dag og fik svar den 29 september, at jeg ville være temp-moderator oktober måned ud.
Det førte til at jeg efter min prøveperiode blev en fast del af holdet, indtil april 2020 hvor jeg valgte at opsige min stilling, da der var andre ting i livet som pressede på.
I den periode var alt jeg lavede i min fritid Crafters, og jeg følte endelig at jeg gav tilbage til vores community.

Jeg har set Crafters gå gennem op og nedgang, men vores fantastiske community er altid kommet oven på igen, hvilket har imponeret mig hver gang.
Jeg kunne skrive meget mere, men jeg stopper her.

Hip hurra og mange tillykke til Crafters med de 10 år, jeg glæder mig til de næste 10 :D