• Skrevet af: FarVader

FarVaders's Historie - 10 års bersærker byggeri

Mit navn er FarVader.
Navnet stammer fra dengang jeg spillede PlayStation 1 med mine to ældste sønner Xmansen og Pyrobot1.
Vi spillede en hel del Starwars Battlefront 1, og da det var mig, der var faren, og vi fortrak Imperiets side, blev det mit spillernavn.

Med tiden begyndte vi også at spille computer, og et af de nye spil var Minecraft, som vi dog til en start kun spillede offline.
Men en forårsdag for 9½ år siden fortalte drengene, at de var begyndt at spille på noget der hed Crafters, hvor deres fætter også spillede, og som den ansvarlige far skulle jeg selvfølgelig med for at se, hvad ungerne lavede på internettet.
De er for længst videre med andre spil, dog kigger de ind i mellem forbi, men jeg er jo som bekendt ikke nået videre.

Mit første byggeri på Senex er Cobblestone Castle (-2100,64,600).
Det siger sig selv: Der var ikke så mange materialer og det var temmelig tidligt i spillets historie.
Borgen blev ret hurtig for lille, og så startede jeg på Finestone Fortress (-2400,64,700). Det var et byggeri, der varede stort set indtil Novus blev oprettet.
Sideløbende lavede jeg andre byggerier. Et af de første var Domkirken til Det Flyvende Spagettimonster (-2000,100,300) i SkyCity. De havde nemlig en kirke, der var helt vild grim. Kort sagt, den lignede pis, hvilket jeg også fortalte dem. Det resulterede i, at jeg fik lov at rive den ned og genopføre den på ny.
Min meget arrogante tilgang til byggeriet, gjorde at man i SC blev enige om, at jeg selvfølgelig skulle optages i byen.
I SC har jeg også bygget et lille vikingehus. ( -1880,100,330).

På den tid på mit arbejde lykkedes det mig at rage mig en alvorlig lungebetændelse til.
Det gjorde så at Dragonaut (-2850,64,450) blev bygget. Dragonaut er en 1:1 model af den rigtige Dragonaut, som er et før-førsteverdenskrig slagskib.
Da det blev bygget, var det så moderne, at alle andre krigsskibe med ét slag blev forældede. Og så byggede jeg det også, fordi Fede sagde, at man ikke kunne bygge pæne skibe i Minecraft.

Vi har meget skrappe regler på Crafters vedrørende brug af Svastika (hagekors), og jeg havde mega meget lyst til at bygge luftskibet Hindenburg.
Men da jeg ikke kunne lave den helt nøjagtig uden at bryde serverens regler, besluttede jeg mig for at lave en steampunk udgave, som er blevet navngivet The Blimp (-2333,100,500). Det var første gang at mit alias Don Karnages blev brugt.
Selve luftskibet er 1:1 model af Hindenburg, men så er der tilføjet slagsskibskanoner, flyhangarer, dampturbiner osv.

Jeg har ikke bygget særlig meget i Spawn på Senex. Dog har jeg bygget Birkehytten (250,64,-450).
Åre museet (300,64,-400), Katakomber (555,64,-240) og Mop-arenaen (0,64,-400) er fælles SC projekter jeg har deltaget i.
På den tid startede vi et fælles byggeri i SC: Vulkanen (4333,64,-6150).
Grundet pladsmangel byggede jeg mit næste fartøj der: From russia with love (4000,64,-6020).
En russisk nuklear ubåd i 1:1 af Typhoon class også kendt fra filmen med Gene Connery: Rød oktober. Originalskibet kunne have 20 SS20 missiler om bord, min udgave har dødelige cobblestone raketter, der kan sprede død og cobblestone ud over serveren.

I forbindelse med vulkanen blev der også bygget en Katakomber (3850,64,-6040) og hængebroen til Mordor (3333,64,6750), og så startede jeg på en Piratby (4600,64-,6400).
Selve piratbyen er færdigbygget med havn, fæstningsanlæg, romersk bad og akva-/viadukter, men det var der omkring vi flyttede over på Novus, og her har jeg fundet min byggestil.

I mine byggerier er der altid en eller anden form for ostebord/ostebutik. Der er altid minimum 1 skjult Ty fighter, (også ude i den turkise fårefarm, hvis du vel og mærke kan finde den). Jeg har ikke overblik over, hvor mange Ty Fightere, jeg har bygget på Novus, men på nuværende tidspunkt er det mere end en stak.

Mine byggerier vender oftest væk fra World Map, så man er nødt til at tage på besøg for at finde easter eggs. Og apropos easter eggs, så er de altid forsynet med hemmelige døre og labyrinter, som jeg som regel ikke engang selv kan finde ud af igen.
De hemmelige døre er ikke lavet for at holde folk ude, men for at man skal prøve at finde ind.
For det meste sørger jeg for, at man kan ankomme til hest/ med skib til mine byggerier. Nogle steder kan man endda ride/sejle rundt indenfor.

Denne berserker-byggefest har nu stået på for mit vedkommende i næsten 10 år, og det har kunnet lade sig gøre, fordi Crafters er en bundsolid server med et stærkt moderatorteam, der sørger for det tekniske bag spillet fungerer – og vi andre kan koncentrere os om det vigtige – at bygge.
Crafters er: “All about the community”.
Man starter med at være en håbefuld crafter, og 10 år efter kæmper man stadigvæk med modenhedsreglen sammen med alle sine gamle venner. Men da jeg ikke er færdig med at bygge på Novus, må I vente til næste store fødselsdag - måske 25 år - med at få historien om mine byggerier på Novus.

Tak for din tid.
FarVader.