• Skrevet af: Xuno123

Xuno's historie

Det var med lettere rysten i hånden at jeg en juli nat i 2011 trykkede ”Submit” på mit opslag på Crafters.dks forum.
Jeg havde i noget tid spillet det her spil der hed Minecraft og mente nu at jeg var klar til at tage næste skridt. Efter lidt søgning rundt, var jeg endelig faldet over en dansk server, der så ud som om at det opfyldte alle mine krav.

Det var ligeledes med lidt sommerfugle i kroppen at jeg senere på dagen blev testet i reglerne af selveste julemand101, den ene af de 2 med det røde navn... Alt gik dog godt og jeg blev forfremmet til medlem!
Jeg brugte efterfølgende meget tid på Crafters.dk og snakkede højt og flot om den her server jeg var kommet ind på. Så højt og flot at jeg et par uger senere fik overtalt Zirtel, ikke bare til at komme ind på serverne, men til at købe spillet og efter få timer søge om medlemskab på serveren!

Alle de ”seje børn” på serveren var typisk gået sammen i grupper og de havde givet deres grupper navne.
Vores gruppe skulle også have et navn og efter kort betænkningstid blev vi enige om ZX-Corp. Et navn der hang ved og som der heldigvis stadig er folk der kan huske den dag i dag!
Og hvad laver 2 nørdede fyre, med for meget tid og alt for mange ideer? Der gik ikke lang tid før vi fandt på svaret. Vi skulle afholde arrangementer! Ikke bare hvilke som helst arrangementer. Men turneringer… PvP Turneringer!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Fra starten var vi enige om at vi skulle vise hvad spillerne kunne udrette uden at blande administratorer og moderatorer ind i det her, og vi begyndte planlægningen af vores første PvP arena.
Det var en anden – Minecraft – verden, dengang og for at vi skulle få arrangementet til at fungere, var vi nødt til at bygge vores første arena i PvP verdenen.
PvP verdenen dengang var en verden, hvor man mere eller mindre kun tog til for at tæve sine venner. Det var ikke en verden der rigtig blev brugt til noget men der var den fordel af PvP var aktive ALLE steder. Perfekt når man vil arrangere turneringer uden at blande administratorer ind i det.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

5. september 2011 var vi klar!
https://crafters.dk/forum/viewtopic.php?f=10&t=1926
Arenaen blev hurtigt færdig herefter og søndag d. 11. september 2011 åbnede vi dørene til arenaen. På trods af at grundlaget for kaos var til stede.
Det var jo vores første arrangement, i et spil vi stadig kun havde været i gang med i kortere tid. På en server, hvor vi havde været i et par måneder og afholdt i en verden hvor alle kunne slå alle ihjel, uden vi som menige spillere kunne gøre noget ved det.

Jeg husker faktisk den første turnering som en kæmpe succes, i hvert fald for os. Jeg lærte meget den dag og samlet set blev det heller ikke til mindre end 14 PvP turneringer i 3 forskellige arenaer, en PvC (Pigmen Vs. Creepers) turnering og en UHC turnering på 3 år.
Dertil kommer talrige planlagte arrangementer som aldrig er blevet til noget og sågar en Dust2 arena, som blev bygget, men desværre aldrig taget i brug, og et Race for the Wool map, som aldrig blev taget i brug.

Jeg ser i dag tilbage på en fantastisk tid, på en fantastisk server og i fantastisk selskab og jeg bliver sgu stadig en smule rørt når jeg en sjælden gang kommer ind på serveren og bliver mødt med dejlige kommentarer og hilsner!

Husk nu! Det er SPILLERNE der gør det sjovt at være på Crafters, så hvis du sidder med en ide til arrangementer, turneringer eller bare sjov og ballade, så er det bare med at kaste sig ud i det!
Der kommer ikke noget rigtigt tidspunkt og det behøver ikke være perfekt i første forsøg!

It's all about the community.

Xuno (ZX-Corp), out.