• Skrevet af: FedderJr

FedderJr's historie - Den lille bi

Det skete i december 2012, at en lille bi, besluttede at købe sig en Minecraft konto.
Indtil da havde den lille bi kun spillet det på nettet, og havde haft det vældig sjovt med det. Den lille bi tog far-bi i hånden, og fik købt sig en Minecraft konto, så han kunne begynde at spille noget mere.
Den første verden blev startet op, og den lille bi gik i gang. Der blev bygget huse og gravet huller, lavet farme og jagtet dyr, og da der var gået nogle dage, så stoppede den lille bi. Lysten til at spille var der ikke længere, så han fandt noget andet at lave.

Efter flere måneder med begrænset lyst til at spille, blev den lille bi igen fanget af Minecraft. Han havde nemlig en yngre bror, som havde fundet ud af, at det kunne være sjovt at spille online, så den lille bi besluttede at prøve det med sin bror.
Broren havde fundet en online verden med hundrede, hvis ikke tusinde, små øer der svævede i luften. Skyblock var navnet, som denne verdens udseende havde fået, og den lille bi synes det så spændende ud, og begyndte et nyt eventyr på denne Skyblock verden.
Der skete dog det at den lille bi nogle dage efter mistede interessen, som han tidligere havde mistet interessen på verdenerne han selv havde begyndt, og den lille bi stoppede derfor igen med at spille.

Årene går og den lille bi blev større og større. Det er først i november 2019, at den lille bi prøver at spille på en online verden igen.
Denne gang er det hans ven der spørger om de skal finde en verden, så de kan spille sammen. De bruger noget tid på at finde en passende verden, og finder endelig en verden der virker lovende. De logger ind og går stille i gang med at sætte base op og få skaffet de første ting.
Dagene går og de vælger at flytte, da de ville have et større og pænere område. Eventyret om at finde et nyt sted at bo begynder, og de finder på et tidspunkt et smukt område, med bakker der ligger helt ud til vandet. Her vil de bo.
Den nye base bliver sat op, på toppen af den ene bakke og de er godt tilfreds med resultatet.
De næste uger går på at skaffe materialer og bygge deres område større, og for første gang oplever den lille bi, at bruge mere end et par dage i en Minecraft verden.
Men glæden varede desværre ikke ved. Da den lille bi nærmer sig de tre måneder i verdenen, bliver den lukket.
Han håber at dette kun er midlertidigt og at verdenen vil åbne igen efter nogle dage, men sådan skal det ikke gå. Verdenen bliver slettet og erstattet med en ny verden, med nogle underlige væsner i. Ejeren af verden kalder det for Pixelmon.

Den lille bi beslutter, at han ikke har fået nok af at spille i online verdener, og han begynder at lede efter det næste eventyr.
Han falder over endnu en Skyblock verden, som den han tidligere har spillet på med hans bror, og den lille bi logger ind og begynder et nyt eventyr derinde.
Her begynder den lille bi at kigge på det der røde pulver, som bliver kaldt redstone, og som man nærmest kan få til at gøre magiske ting.
Den lille bi bliver fanget af det og begynder at kigge på hvad det kan gøre. Dér begynder et nyt eventyr for den lille bi; at lære hvordan det her redstone kan bruges.
Der begynder dog at vise sig et problem, som den lille bi kender alt for godt, han er ved at miste interessen for verdenen, da han igen sidder og spiller på den uden venner.

Der er pludselig en fra den verden, der blev erstattet med en pixelmon verden, som kontakter den lille bi. Han fortæller at han spiller på en verden, som han tror at den lille bi vil kunne lide.
Verdenen hedder Crafters.dk og det er en verden som minder lidt om den verden de begge spillede på sammen. Crafters.dk lyder interessant for den lille bi, og han beslutter at give det et forsøg.
Hans ven har fortalt at der er lidt forberedelse, før man kan spille på verdenen. Den lille bi får gjort alt klar og logger ind på verdenen med gode forventninger til det her eventyr.
Da han kommer ind, bliver han taget imod af en Mr. Relgus, som byder ham velkommen og hjælper ham med at komme rigtigt i gang i verdenen. Den lille bi har allerede udset sig en smuk ferieø, hvor han opsætter sin base. Efter nogle dage med masser af aktivitet og kontakt med mange nye mennesker, må han indse at hans ven havde ret, det er en verden som den lille bi vil kunne lide.

Dagene bliver til uger, som bliver til måneder og den lille bi er stadig rigtig glad for verdenen.
Hans base er nu blevet større, og han har fået god kontakt til mange af de andre spillere i verdenen, både de nye og de gamle. Den lille bi hjælper mange gange de nye spillere, hvis de skulle have spørgsmål, og hjælper også gerne de andre spillere.
Der kommer pludselig en ny rolle op i verden. Den bliver kaldt Temp Moderator og den lille bi synes det lyder spændende. Han beslutter at ansøge, om at blive en af de her Temp Moderatorer, og i marts 2020 får han rollen.
Det er også cirka samtidig at den lille bi får en masse nye venner, da bier bliver introduceret i verdenen som dyr, der flyver rundt.
Dette gør den lille bi rigtig glad og han skynder sig også med, at få skaffet en masse nye bi venner.
Men da den lille bi nu er blevet Temp Moderator, så kan han ikke bruge al sin tid med sine bi venner. Han skal også hjælpe de andre spillere i verdenen.
Den lille bi hjælper gerne de andre spillere, og bliver stille og roligt bedre og bedre til Temp Moderator rollen, og da han skal vælge om han ville stoppe eller blive ved, så har han lyst til mere. Han får derfor titlen Moderator og den lille bi kan nu fortsætte med at hjælpe de andre spillere, så godt som han kan.

Jeg sidder i dag, den lille bi som jeg er, som et stolt medlem og moderator på crafters.dk. Og jeg er utrolig beæret over at kunne deltage i Crafters.dk’s 10 års fødselsdag, og over at være en del af det fællesskab der er på Crafters.dk.

Det tog mig over et år at indse at Crafters.dk har mottoet ” It's all about the community”, men jeg har været klar over hvor vigtig en del fællesskabet er på Crafters.dk, siden jeg begyndte på serveren.