Alle indlæg i gæstebogen

Her kan du læse hilsner og lykønskninger skrevet af andre Craftere og besøgende på siden.
Ønsker du selv at sende en hilsen kan du gøre det på forsiden, under punktet Gæstebog.

Stort tillykke med de 10 år, fedt at serveren stadig kører 🎉 🎂 🎉

Zicy

Tillykke til Crafters! Glæder mig meget.

NoahNE

Tillykke Crafters.dk! Vi håber du lever mange år endnu 🥳

siig

w00! Det spiller, det her!

ninjastick

Crafters.dk har noget helt specielt som jeg aldrig har opleveret på andre Minecraftservere. Stort tillykke med de 10 år til alle og tak til jer der har krydset min vej på Crafters.dk - det har været en vild rejse!

Bedunananas

Tillykke til Crafters som server og alle Craftere som i løbet af 10 år har været med til at gøre serveren til det den er i dag. Jeg er virkelig beæret over at have oplevet så stor en del af dette helt unikke fællesskab som vi har fået stykket sammen her.

FedeAnderzen

Tillykke til alle. Nye spillere, gamle spillere og hvad der måtte være der imellem. Crafters. Det er virkeligt noget at være stolt af!

JacobBoTollak

tillykke glæder mig til fødselsdagen - Elias_cs

elias_cs

Crafters.dk har været en tid med udfordringer og fornøjelser, jeg har spillet her i godt og vel 9 af de 10år, lad os endelig nå de 25 <3

Erobran

Hej med jer :D

OscarSlott

Hold nu op hvor tiden den flyver! Hjerteligt tillykke med de 10 nye såvel som ældre spillere. Jeg har ikke selv været på længe, men følger nyhederne og sitet løbende, med renovering og en datter da kom til verden måtte jeg smide Crafters lidt på hylden som ellers har taget utroligt meget af min tid, hvilket har været nogen af de fedeste timer og ikke mindst nogen af de bedste mennesker jeg har mød

Doctorious